Troligen bästa frisör i Stockholm

Med våra 31 år av erfarenhet är vi din trygga partner för tidlös skönhet och stil.

Frisör i Stockholm
since 1992

Sedan 1992 har Hår3000 varit en framstående aktör inom skönhetsbranschen i Stockholm. Vår dedikation till kvalitet och vår passion för att skapa tidlös skönhet har gjort oss till en pålitlig destination för våra kunder.

Med över 31 års erfarenhet har vi utvecklat en stark expertis inom frisörkonst och hårförlängning, allt med en stark inriktning på att göra dig som kund i centrum för vår uppmärksamhet.

Vår resa har präglats av noga utvalda produkter, kreativitet och en önskan att leverera det allra bästa inom skönhet och stil.

Vi är stolta över att vara din frisör i Stockholm sedan 1992, och vi ser fram emot att få vara en del av din fortsatta skönhetsresa.

Vad vi erbjuder

Vårt team av fantastiska frisörer levererar enastående service till våra kunder. Med passion och expertis strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du är ute efter en ny look eller behöver professionell rådgivning, är våra frisörer här för att göra din upplevelse minnesvärd. 

Vårt sortiment av professionella hårvårdsprodukter och stylingverktyg hjälper dig att upprätthålla din skönhet mellan besöken. För företagskunder och frisörsalonger erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att stärka din verksamhet. Oavsett om du är privatkund eller företagskund, är vårt fokus alltid på hög kvalitet och personlig service, och vi ser fram emot att vara din skönhetspartner.

Boka tid

Google om Hår3000

✭✭✭✭✭

Maria Olaya

✭✭✭✭✭

Gustav Irestad

✭✭✭✭✭

Roger Ehrnstlin

✭✭✭✭✭

Gunilla Olander

✭✭✭✭✭

Ayten Samuels