Få håret du alltid har drömt om, välj mellan färgeffekter, längd eller volym. Vi är en certifierad Great Lengths och Hairtalk salong som hjälper dig att förverkliga drömmen om ett långt, tjockt, svallande fantastiskt hår! 

Great lengths:
Great lengths är den ledande aktören på hår extensions marknaden.Vi var den första salongen i Sverige som började jobba med Great lengths.Alla våra frisörer som jobbar med Great lengths har genomfört olika kurser för att bli certifierade Great lengths frisörer.Det ger dig som kund en trygghet!


Vi jobbar med både keratinfästen och tapefästen från Great lengts beroende på vilket utgångsläge just ditt hår har.

Keratinfästen: Keratinvax, som består av hårets eget protein och som vi fäster slinga för slinga med en värmetång vilket ger ett mycket naturligt resultat. Keratin-extensions går inte att sätta om men håller i ca 3 månader beroende på det egna hårets kvalite, hårväxt och hur väl man tar hand om håret.


Tape-extensions: Innebär att man sätter håret med bredare fästen (2-2,5cm) med specialanpassad hårtejp. En väldigt skonsam isättning av hårförlängning/hårförtjockning. Mindre tidsåtgång vid isättning vilket leder till lägre pris än keratinfästen. Tape-extensions går att sätta om flera gånger och vi rekommenderar att de sätts om var 4-6:e vecka beroende på det egna hårets kvalité, hårväxt och hur du tar hand om håret.
Great lengths använder sig av etiskt handlat indiskt tempelhår av högsta kvalité. Mer info om great lengths hittar du här:

www.greatlengts.se

Hairtalk:
Hairtalk är världens första tejpextensionsmetod och grundades i Tyskland 2005. Våra frisörer har genomfört Hairtalks kurser för att bli auktoriserade Hairtalk frisörer. Hairtalk är en mycket skonsam metod som passar i stort sätt alla hår. Vi jobbar med tapeextensions och med hairband från Hairtalk.


Tapeextensions: 
Se ovan för information om tape-extensions.


Hairband:
Det ultimata sättet att få ett fylligare svall på bara några minuter. Ett Hairband motsvarar samma mängd hår som en full förlänging Hairtalk.
Ett Hairband är perfekt  för dig som inte är redo för permanenta extensions men vill vid vissa tillfällen få extra fyllighet eller längd.Håret som används är etiskt handlat tempelhår som håller hög kvalite och gör det möjligt att använda samma set med hår under 3-4 isättningar.Mer info om Hairtalk hittar du här:

www.hairtalk.se

Konsultation:När du bokar en hårförlängning hos oss för första gången vill vi att du först kommer in på en konsultation. Vi behöver titta på ditt hår för att kunna beställa ett hår som passar med det resultat och nyans du vill uppnå. Vi bestämmer även då vilken fäst-metod som passar dig och ditt hår bäst. 
Ring oss redan idag för att boka en konsultation och se det som början till ditt nya drömhår!

Hår3000 Hötorget 08-105909